The three sisters
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
07 April 2012 | Australië, Sydney
Vandaag naar scenic World geweest vanuit hier heb je uitzicht op de vallei maar ook op de 3 rotsen die de 3 gezusters worden genoemd en aan de overkant staat de rots die heet Orphin. We waren er al om 9 uur en toen liepen er misschien 10 mensen rond toen we weggingen stond de parkeerplaats vol met bussen. Dat hadden we dus weer goed gedaan. Maar goed we hebben eerst het aller stijlste treintje naar beneden genomen. Dit was vroeger een kolenmijn en met behulp van het treintje werden de werklui naar beneden gebracht. Daarna hebben we over een boardwalk door het regenwoud gelopen. We hebben allerlei oude werktuigen van de mijnwerkers gezien en heel veel soorten bomen. Aan het eind van de wandeling konden we met een soort gondel weer terug de berg op. We waren de enige dus de meneer in de gondel kon ons een privétour geven. Hij zei ook dat dit eigenlijk nooit voorkomt. Als laatste gingen we met een gondel over de vallei, 270 m diep. Het midden van de gondel was van melkglas dat doorzichtig werd als hij ging bewegen. We hadden goed zicht op de waterval en de 3 gezusters. Onder ons vloog een zwerm kaketoes. ’s Middags zijn we op de camping gebleven en hebben de jongens lekker kunnen spelen en heb ik eindelijk even kunnen wassen (tja dat moet ook gebeuren).
07 April 2012 - 12:21
Audrey :
Prachtig!!!!!!! -
07 April 2012 - 14:08
Huibert:
Prachtig toch? Ze zitten lekker te spelen zie ik. -
08 April 2012 - 16:06
Mama:
Wat een hoogte de jongens hebben dus geen hoogtevrees anders had de paniek wel toegeslagen denk ik. Heel mooi allemaal en wat zitten ze heerlijk te werken aan de tafel hoe gaat het met de samenwerking? Het ziet erallemaal heel harmonieus uit xxxxxxxxxxxxxxxxxxx