het zit erop
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
22 Mei 2012 | Australië, Cairns
Nog 1nachtje en dan vliegen we eerst naar Kuala Lumpur waar we een hele dag zijn. Ben benieuwd hoe d at is. We hebben wel weer zin om naar huis te gaan, zeker nu het mooie weer ook inNederland is gekomen. ;-)
Tot heel snel allemaal en we vonden het super leuk om al jullie reacties te lezen.
Liefs van ons
Liefs van ons
22 Mei 2012 - 08:59
Mama:
Hier is maar een reactie mogelijk JIPPIEJAJEE . Deuren staan open en komende twee weken alleen maar zon dus een warm welkom thuis xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
22 Mei 2012 - 09:03
Walter:
He Collin, Suus, Roan en Liam,
Ik heb met heel veel plezier al jullie verhalen gelezen en jullie fotos bekeken.
Wat ben ik vaak jaloers geweest als ik de mooie fotos zag terwijl ik hier gewoon tegen Arie Berg aan zat te kijken.
Een hele goede terugreis gewenst en tot snel !!
Groeten van Walter, Marjan, Jort en Sven -
22 Mei 2012 - 09:29
Petra:
Ik heb ook met veel plezier jullie verhalen gelezen! Kuala Lumpur is een leuke stad... Veel plezier nog daar en een goede terugreis gewenst!
Liefs peet -
22 Mei 2012 - 09:59
Sabrina:
Ook wij vonden de verhalen en de foto's erg leuk om te lezen en te kijken. Lars en Sam kijken elke dag de foto. We wensen jullie een goede vlucht en tot snel in heerjansdam. Groetjes andre sabrina Lars en sam -
22 Mei 2012 - 11:34
Pa:
Wat mij betreft heeft het ook wel lang genoeg geduurd nu. Alle indrukken opslaan en ons mee laten genieten als jullie weer thuis zijn. Goede en veilige reis gewenst en tot vrijdag ! Liefs Pa -
22 Mei 2012 - 11:35
Sybrand:
Ha Toppers,
Nou jullie hebben wel enorm veel meegemaakt, en volgens mij een super vakantie om op terug te kijken. We komen zeker een keer langs om alle verhalen en alle tips aan te horen. Tot snel.
Groeten Siep, Sil en Lara -
22 Mei 2012 - 12:28
Wendy Van Driel:
Fijne terug reis! Tot vrijdag! XXXXX -
22 Mei 2012 - 13:06
Heleen:
GOEDE reis en tot dinsdag!!!!! -
22 Mei 2012 - 16:58
Theo:
Welkom terug. Genoten van de verhalen!
Wij houden het mooie weer nog even vast voor jullie...
't Kabinet is gevallen. Dat je 't alvast weet...
Goeie reis! -
22 Mei 2012 - 17:16
Coby:
Goeie reis en allemaal gezond weer op Schiphol. -
22 Mei 2012 - 17:51
Maaike:
En kom nu maar snel naar huis... Wat hebben jullie het geweldig gehad, maar wij vinden het ook geweldig dat jullie terug komen!! We zien jullie snel! X -
23 Mei 2012 - 06:01
Niels-Rianne-Femke:
Dame en heren, een hele goede terugreis!!! -
23 Mei 2012 - 07:38
Pa Eysberg:
Welkom thuis.
Mooi weer hier dus je treft het wel.
Tot ziens. -
23 Mei 2012 - 11:25
Marjolijn:
Jullie hebben een mooie reis gemaakt! Met veel plezier heb ik de verhalen gelezen en de foto's bekeken. Ik ben blij dat jullie heelhuids weer naar Nederland komen en zie jullie graag dinsdag op het schoolplein!
Hier is het vandaag heerlijk weer, dus is het helemaal niet erg om in de tuin te werken. Nou ja,....... -
23 Mei 2012 - 12:26
Annette:
Hallo eijsbergenbacktothefuture-inholland!
Ik heb genoten van al jullie verslagen, foto's en video's en wens jullie een voorspoedige thuisreis zonder al te veel ongemakken! Ik heb het vermoeden, dat het niet zo eenvoudig zal zijn na deze lange
onderbreking jullie weer aan te passen aan alle vaste stramienen van het geregelde leven in Nederland. In ieder geval is er voldoende materiaal voorhanden om deze droom die jullie hebben verwezenlijkt terug te halen in jullie herinnering. Dat deze herinneringen goed mogen beklijven, zodat
daar nog heel vaak met veel genoegen naar terug gekeken kan worden. Wat een ervaring!! Super!!
WELKOM THUIS! Annette, Arie, Désiree, Marcia, Marloes en Nathan.