Dorrigo national park
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
09 April 2012 | Australië, Byron Bay
We hebben vandaag een wandeling gemaakt in een echt oerbos. Tropisch regenwoud dat op de lijst van wereld erfgoed staat. We gingen langs de berg naar beneden naar een waterval. Daarna moesten we ook nog terug, dat was iets heftiger maar iedereen is zelf boven gekomen!
's Middags doorgereden naar Coffs harbour en op een zeer kindvriendelijke camping gestaan. We hebben ons prima vermaakt in het zwemparadijs. 's Avonds gingen we uit eten. Dat doen we dus niet meer, alleen bij de Mac want dat is nog te betalen. de jongens hebben heerlijk gespeeld met de buurjongens. roan vrooeg af en toe hoe hij iets in het Engels moest zeggen maar het ging prima.
09 April 2012 - 08:43
Pa:
Gebruik van maken hoor, in die weken kan hij gemakkelijk engels leren....