Brisbane
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
16 April 2012 | Australië, Noosa Heads
We hebben een natte nacht achter de rug en gaan vandaag naar Brisbane. Met het idee als het slecht weer is kunnen we altijd doorrijden. Met onze camper de binnenstad ingereden naar South Banks. Hier is een park aangelegd met waterspeeltuin, stadsstrand, park, restaurantjes en een groot reuzenrad. Wat een heerlijke dag hebben we gehad, af en toe bewolking maar met 26 graden is dit niet erg. De jongens hebben volop in het water gespeeld maar ook de tuin en het reuzenrad waren leuk. Even een lekkere pizzaslice en ze konden weer een aantal uur door. Het valt op dat alles hier zo schoon is en iedereen zich aan de regels houdt. Er loopt dan ook continu bewaking en is er toezicht maar als zo’n gratis gebeuren in Rotterdam aangelegd zou worden vraag ik me af hoe lang het duurt voor het verpauperd.
16 April 2012 - 14:44
Mama:
Ja het wordt vervelend maar wat ziet dat er weer heerlijk uit zou die jongens wel weer eens willen knuffelen en jullie ook hoor. Het begint hier bijna te wennen maar toch stiekem aan het aftellen een derde zit erop, liefs xxxxxxxxxxx -
17 April 2012 - 09:49
Suzanne:
Ja ik weet het. Al een derde voorbij. Als het bij jullie koninginnedag is zitten we al over de helft.