Dolfijnen voeren - Reisverslag uit Rainbow Beach, Australië van Suzanne Eijsberg - WaarBenJij.nu Dolfijnen voeren - Reisverslag uit Rainbow Beach, Australië van Suzanne Eijsberg - WaarBenJij.nu

Dolfijnen voeren

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

17 April 2012 | Australië, Rainbow Beach

Tin Can Bay een plaatsje waar niets te doen is behalve iedere ochtend om 8:00 uur dolfijnen voeren voor 5 Dollar. Dat kunnen we dus niet laten schieten. 2 dolfijnen waren er om kwart over 7. We hebben eerst even geluisterd naar het verhaal van een vrijwilliger over de dolfijnen. We kregen een emmertje met 2 visjes erin en die mocht je dan aan een dolfijn voeren. (gevoeren zegt Liam) Wat een ervaring! Super leuk. De dolfijn pakt heel voorzichtig het visje uit je handen.

• 17 April 2012 - 12:22

Pa:

Echt leuk die dolfijnen voeren, vond Liam het een beetje eng? De tijd gaat wel snel vind ik..., ben vanmiddag aan het thuiswerken beetje ziek, vannacht bijna niet geslapen veel liggen hoesten.
    Hoe is de temperatuur eigenlijk nu?
    groetjes x

• 17 April 2012 - 14:00

Corien:

Hallo Collin, Suzanne, Roan en Liam, Wat een avonturen maken jullie mee zeg en hoe leuk is het om dit allemaal op afstand mee te beleven. Foto's en filmpjes zijn heel erg leuk. Ben echt wel een beetje jaloers hoor. Ik zit alleen maar binnen met een klein wandelingetje tussendoor. Helaas is het ook nog steeds rot weer hier wat niet echt bevordelijk is voor een goed herstel. Maar stapje voor stapje kom ik wel. Vanmorgen is je moeder geweest met Jade en vanmiddag werd er een mooie bos bloemen bezorgd van mijn collega's Dat zijn dan wel weer hele leuke dingen.
    Jullie nog heel veel plezier en blijf genieten van alles en elkaar. dikke kus
    groetjes, Corien

• 17 April 2012 - 17:54

Wendy & Co:

Wat beleven jullie toch elke dag heerlijke avonturen. Ik wil ook!!!! Nu ben ik dus wel jaloers collin!
    Mats vertelde dat hij had gedroomd dat Roan weer terug was. Maar het duurt nog 6 weken vertelde ik dat is nog wel heel erg lang.
    Vandaag pleintjessport op het schoolplein. Mats is geweest ,lekker een uurtje gevoetbald,(in de regen) iedere week is er een outdoor sport dat duurt nog tot oktober.
    Zaterdag mats zijn kinderfeestje gevierd. Naar blijdorp met een rondleiding was echt heel leuk en gezellig de kids hebben zich goed vermaakt. Ze mochten een slang aaien en vasthouden, en achter de schermen bij de olifanten en ze vertelde leuk weetjes.
    Met Daan gaat het ook heel goed, die vond het feestje ook gezellig. En de juffen lezen regelmatig dit blog voor wat erg leuk is! Dan lennetje nog net zo lief en zoet als anders alhoewel hij wel steeds mee "praatjes" krijgt en gaat protesteren. De jongens missen jullie wel hoor!
    Jeetje dat varken joh wat opge(vr)eten werd gadverdamme, was toch wel al dood hoop ik?
    Nou dikke kus van ons!!!!