Airlie Beach 2
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
25 April 2012 | Australië, Airlie Beach
Cedarcreek falls
Vandaag een bezoek gebracht aan conway national park. Hier is de cedarcreek fall te bekijken. We hebben een kilometer dirtroad gereden maar zolang de verhuurmaatschappij dit niet weet….De waterval zelf was maar een klein stroompje maar toen we in het water stonden zagen we honderden donderkopjes. (Gelijk een biologieles gedaan hihi) Er was nog een ander gezin die brood aan het strooien waren, dat wilde de jongens ook. En terecht want zo hebben we niet alleen visjes gevoerd maar ook schildpadden en garnalen. Dat was super schattig. Alleen jammer dat ze het bordje waren vergeten met daarop: slippery when wet! Ik ging toch onderuit zo op mijn stuitje, au. Maar goed een paar minuten nadat we al die dieren hebben gevoerd zwemmen we er tussen, zo naar de waterval. Op de weg terug naar de camper zien we ook nog een grote leguaan/varaan? In de boom. Wat een ochtend was dit weer.
Hierna zijn we naar de andere kant van Airlie beach gereden om een korte bushtrack te lopen. Hier hebben we planten gezien waar speren uit groeien! We kwamen uit bij een strand van aangespoeld koraal, de zakjes waar de boterhammen in zaten waren zo leeg en nog sneller weer gevuld met mooie schatten. We konden alleen het water niet in ivm krokodillen. Dus hebben we de middag maar weer doorgebracht in de lagoon en vanavond heerlijk bij de Mac gegeten. (Dit is serieus goedkoper dan zelf koken!!)
25 April 2012 - 06:58
Siep En SIl:
super super super super!!!!!
Wat een verhalen. Blijven genieten jullie viertjes!!!!
WOUW!!!! -
25 April 2012 - 07:01
Coby:
Nou, Suus, het is elke keer weer een feest om je verslagen te lezen. Wat een ervaring voor de
jongens. Daar doe je een heel leven mee. Ik kan mij voorstellen dat je ook weleens even voor je
camper wil gaan zitten uitrusten.
Wij gaan ons in de Heerjansdamse feestdagen storten.
Veel liefs,
Coby -
25 April 2012 - 08:15
Atle:
'...onderuit zo op mijn stuitje...'
Die had je nog tegoed van me!
God straft soms misschien ietsje laat, maar hij doet het wel. Goeie gozer, die God :) -
25 April 2012 - 08:19
Jurgen:
Hoi Aussies,
Wat een fantastische verhalen en super foto's. Ik kijk mijn ogen uit.
Ik kijk weer uit naar jullie volgende avonturen.
Groeten Jurgen. -
25 April 2012 - 09:18
Mama:
Volgens mij is de hele reis een grote biologie en aardrijkskunde les. Liam zwemt zeker bijna af ik zie hem alleen maar in het water en Roan wordt volgens mij een bergbeklimmer want die staat alleen maar op hoge rotsen en smalle bergpaadjes liefs xxx -
25 April 2012 - 09:23
Theo:
Veel plezier op de Whitsundays; hier regent het... -
25 April 2012 - 21:16
Suzanne:
@mama het is zo grappig als liamzijn duikbril op heeft bandjes om en dan probeert te duiken!:-D ik zal proberen het een keer te filmen xx -
26 April 2012 - 09:20
Hanneke:
leuk filmpje, jullie nog gefeliciteerd met je trouwdag.
Ik vraag me af of het nog van invloed is op wat de jongens later voor beroep gaan uitoefenen?!
Echt super ervaringen allemaal!
dikke kus