Kuranda
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
13 Mei 2012 | Australië, Kuranda
Omdat het weer niet echt mee zit rijden we direct verder naar Kuranda en blijven hier in de bergen 2 nachtjes. Dit stadje is helemaal gericht op toeristen, alles gaat om half vier dicht wanneer de laatste bus en gondel vertrekken. Er hangt hier echt zo’n hippie sfeer, veel wierrook en kleine winkeltjes. Jammer genoeg was de vleerhondenopvang dicht maar we hebben even door de schutting staan gluren naar de dieren. De Venemous Australian zoo was wel open, een schuur met slangen, spinnen en hagedissen. De slangen mochten we eerst zelf gaan bekijken en daarna liet ze ons alle dieren zien en mochten we er ook een aantal vasthouden. Als het had gemogen had Roan de spin ook nog vast willen houden. Helaas zijn ze erg giftig en kon dat natuurlijk niet. Ze had wel een slang die niet giftig was en die mocht Roan vasthouden voor de foto. Wat een bikkel he!
De rest van de dag hebben we rondgestruind over de marktjes en lekker een pannenkoek gegeten.
13 Mei 2012 - 09:14
Pa:
jammer dat je moeder er niet was, maar ik zal de 10 sec. skypen over brengen.
Veel plezier nog, geniet maar veel want het einde komt al dichterbij. Gaan jullie nog verder naar het noorden nu?
13 Mei 2012 - 09:59
Andre:
wat knap van roan om een slang vast te houden de enige slang die vast durft te houden is een tuinslang !!! lars vind het heel leuk om de foto's en de verslagen te lezen en te bekijken.
hij volgt jullie op de voet ! vanochtend zei hij dat hij ook naar australie wilde , zeker de krokodillen vind hij geweldig !
ik zou ook wel willen maar die spinnen daar zorgen ervoor dat ik zeker niet ga wat een joekels zijn dat niks voor mij al helemaal niet voor sabrina.
doe voorzichtig en tot over een paar weekjes , het schiet al weer op dat jullie terug komen.
groetjes andre,sabrina, lars en sam -
13 Mei 2012 - 10:52
Pa Eysberg:
Wat een mooie foto's hebben jullie weer gemaakt.
Toen ik 24 jaar was heb ik nog een klusje gedaan in karanda toen ik nog voor de spoorwegen werkte.Die omgeving heb ik ook nog verkend.Toen was het niet zo toeristies.
Die fot's van de Baron Falls zijn ook goed gelukt.
Nog even en dan zit het er weer op.
Groeten van mij en geniet nog van die laatste dagen.
Toedeloe. -
13 Mei 2012 - 17:53
Mama:
Vond het zeker jammer dat ik de 10sec niet heb meegemaakt maar ja over 12 nachtjes zie ik jullie weer in levende lijve dus kan het wel hebben. Wat een enge krokodillen waren dat zeg wij hebben alleen maar suffe gezien. wel zat er in Port Douglas een van de grootste kakkerlakken in mijn douchecabine die ik ooit gezien had..... Dikke kus !!! -
14 Mei 2012 - 12:32
Audrey:
Ja Kurunda blijft erg speciaal en toeristisch. Staan jullie op de jungle camping? Denk het wel aangezien jullie over het spoor lopen............. Wanneer komen jullie precies terug? Heb je ook vluchtnummer en tijden voor ons? Wat een geweldige foto´s van Roan en Liam. Vooral Roan gaat steeds meer op Collin lijken!!! De laatste heerlijke loodjes!!!! Genieten allemaal he!
liefs, Audrey -
18 Mei 2012 - 08:03
Maaike:
Volgende week rond deze tijd zijn jullie terug! Wij tellen de dagen al af...jullie vast nog niet er is nog zoveel te zien en te doen daar... De groeten voor daar en tot volgende week!! Xx -
20 Mei 2012 - 19:46
Hanneke: