Mission Beach
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
01 Mei 2012 | Australië, Sydney
Als we een uurtje op de camping staan en net een heerlijke lunch hebben gegeten denk ik wat is die donkere vlek aan de linkerkant van mij? Als die vlek ineens blauw wordt weet ik het, ik sta op en zeg tegen Collin en de jongens: “Nu de camper in! Jongens nu.” Het was namelijk een cassowary die over mijn schouder keek en daarna heel rustig doorliep. Je zag iedereen de campers invliegen en camera’s pakken, om daarna heel voorzichtig hem te fotograferen. Hij liep gewoon een rondje over de camping en verdween toen weer in het regenwoud mm. Er leven er ongeveer 80 in Mission beach.
01 Mei 2012 - 08:41
Pa Eysberg:
Oog in oog met een cassowary een bekend tam kippetje dat geen mens kwaad doet(soms)
Groot gelijk dat je dan in de camper vlucht.Je weet maar nooit met die vogeltjes.
Leuke verhalen over Townsville,Magnetic Island en mission Beach met mooie foto's er bij.
Geniet er nog maar van.
Groeten van mij en tot wederhoren -
01 Mei 2012 - 08:44
Pa:
Een tik met de poten kan je aardig verwonden ja, maar ze zullen die toeristen ook wel gewend zijn, en zolang je ze niets doet....
We hebben een heerlijke Koninginnedag gehad, heel veel mensen op het dorp en prachtig weer!
Wel erg vermoeiend, ik ben 's avonds niet meer naar de tent geweest en lag om half tien op bed.
Het gaat nu wel snel vind ik, alleen we misten het skype momentje in het weekend...
xxx -
03 Mei 2012 - 08:49
Audrey :
Ha, ha, ha, better save than sorry regarding the cassowary....................!!!
Waar blijven die skypemomenten inderdaad......................... Geniet ervan!!!! Heerlijke reis zo te lezen en te bekijken!!! greetz ! -
06 Mei 2012 - 10:53
Heleen:
Brrr, mijn australische gast hier thuis is erg voorzichtig met dit "vogeltje".
Ik heb hem achter een hek gezien en was erg onder de indruk. Hebben jullie hem ook horen "brommen"? Dat voel je in je hele lichaam! Dan wil je echt wel de camper in hoor!!!!
Wel een indrukwekkend dier dus , met die enorme poten!!
Roan en Liam, we volgen jullie verhalen en bekijken op school regelmatig foto"s en filmpjes. Leuk hoor.
Nog drie weken en dan willen we het ook graag weer uit jullie mond horen. Geniet er nog maar van !!!!