Paronella - Reisverslag uit Atherton, Australië van Suzanne Eijsberg - WaarBenJij.nu Paronella - Reisverslag uit Atherton, Australië van Suzanne Eijsberg - WaarBenJij.nu

Paronella

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

04 Mei 2012 | Australië, Atherton

We hadden gedacht een paar nachtjes in Mission beach te blijven maar het was zulk slecht weer dat we snel gevlucht zijn. Richting Paronella dit keer, jammer dat we daar ook weg geregend zijn. Toch hebben we daar op de camping gestaan. Overdag hebben we zelf het kasteel en de tuinen bekeken. Blijft mooi, de jongens vonden het voeren van de vissen, alen en schildpadden het leukst. ’s Avonds hebben een nighttour gedaan, paden waren verlicht en we hebben heel veel vuurvliegjes gezien en lichtgevende paddenstoelen en fosforen. Aan het eind zetten ze het kasteel in het licht met een mooi muziekje erbij. Het schijnt dat een Japanse film op dit kasteel en deze tuin is gebaseerd en er komen dus massa’s Japanse toeristen om dit te bekijken.

• 05 Mei 2012 - 11:54

Mama:

Wat een regen maar zelfs dan is het volgens mij gewoon lekker warm. Dat heeft toch ook wel iets onder die paraplu's het ziet er wel oerwoudachtig uit. dk xxx